Menu

Vorspeisen / Starters / Antipasti

Entenbrust geräuchert / Macadamia-Apfel salat

11.70
Smoked duck breast / Petto d’anatra affumicata

Beef Tartare / Süßkartoffel / Wachtelei

11.60
Classic steak tartare / tartara di manzo

Gebeizter und Geräucherter Lachs / Guacamole / Sesam Blinis / Wasabi Kaviar

11.90
Smoked and graved salmon / avocado cream / sésame blinis / wasabi caviar Salmone affumicato e marinato / créma di avocado / blinis al sesamo / wasabi caviale

Suppen / Soups / Zuppe

Consomme / Frittaten oder Grießnockerl oder leberknödel

4.50
Consommé with semolina dumpling or crepe slices or liver dumpling / Brodo di manzo con gnocchi die semolino, frittatine o gnocchetto di fegato

Spargelcremesuppe

4.90
Asparagus cream soup/ Creme di aparagi

Daily Specials

Montag/ Monday

16.90
Wiener Schnitzel vom Kalb mit Erdäpfel-Vogerlsalat/ Classic veal 'Wiener Schnitzel' with potato- field salad

Dienstag/ Tuesday

14.90
Gulasch vom Rind mit Serviettenknödel/ Beef goulash with dumpling slices

Mittwoch/ Wednesday

16.50
Maishendl serviert mit Spargelrisotto und Balsamico Cherrytomaten/ Corn-fed-chicken breast with asparagus risotto and balsamico tomatoes

Donnerstag/ Thursday

15.90
Stelze vom Jungschwein mit Wein-Kraut/ Roast pig leg with cabbage

Freitag/ Friday

17.90
Lachsfilet mit rotem Rüben Risotto/ Roasted filet of salmon with beets risotto

Beilagen / side orders / Contorni

Petersilkartoffeln / Bratkartoffeln / Saisongemüse / Pommes frites / Reis / Serviettenknödel / Erdäpfelsalat

3.80
Parsley potates, fried potatoes, seasonal vegetables, french fries, rice, dumpling slices, potato-salad Patate con prezzemolo, patate fritte, verdure della stagione, patatine fritte, riso, candederli di pane, insalata di patate

Hauptspeisen / Main dishes / Piatto principale

Wiener Schnitzel vom Kalb / Erdäpfel-Vogerlsalat

19.90
Classic veal « Wiener Schnitzel » with potato-field salad / « Wiener Schnitzel » Scaloppa di vitello impanata con patate e insalata di soncino e patate

Wiener Tafelspitz / Röstkartoffel / Schnittlauch-sauce / Apfelkren

20.90
Boiled beef Viennese style / Bollito di manzo

Zwiebelrostbraten / mit Bratkartoffeln

18.90
Slice of sirloin with fried potatoes / Lombata di manzo con arrostite patate

Rinderfilet / Beilage nach Wahl

28.90
Grilled tenderloin with side order / Filetto di manzo con contorno

Stelze vom Jungschwein / Wein-Kraut

17.90
Roast pig leg with cabbage / Zampetto di porchetta con krauti

Gulasch vom Rind / Serviettenknödel

17.90
Beef goulash with dumpling slices / goulash die manzo con canederli

Lammkrone / Ratatouille

21.90
Roasted lamb chops with ratatouille / Costoletta d’agnello con ratatouille

Kasnudeln / Lavendelbutter / grüner Salat

16.20
Stuffed Austrian ravioli with green salad / Austrian Ravioli ripieni e insalata verde

Rote Rüben Risotto / Jungspinat (vegan)

16.20
Beets risotto / baby spinach (vegan)

Fisch / Fish / Pesce

Saiblingsfilet / Kräuterkruste / Schwammerlrisotto

22.10
Pan roasted filet of char with herb crust and mushroom risotto / Filetto di salmerino con crosta d´erba con risotto ai funghi

Lachsfilet / Rote Rüben Risotto

21.90
Roasted filet of salmon with beets risotto / Filetto di salmone con risotto di barbabietola

Desserts / Sweet / Dolci

Kaiserschmarren / Zwetschkenröster

8.90
Famous homemade Kaiserschmarren / Frittata dolce fatta in casa

Eismarillenknödel / Marillenlikör

6.70
Homemade Apricot ice cream dumpling/Canederli di gelato alla vaniglia con albicocca

Sachertorte / Schlagobers

5.80
Homemade Sacher cake / Torta Sache

Apfelstrudel / Schlagobers

5.90
Homemade Applestrudel /Strudel di mela