Menu
Vorspeisen / Starters / Antipasti
Entenbrust geräuchert / Macadamia-Apfel salat (G,L,H)
11.70Smoked duck breast / Petto d’anatra affumicata
Beef Tartare / Süßkartoffel / Wachtelei (A,C,D,M)
11.60Classic steak tartare / tartara di manzo
Gebeizter und Geräucherter Lachs / Guacamole / Sesam Blinis / Wasabi Kaviar (C,D,G,N)
11.90Smoked and graved salmon / avocado cream / sésame blinis / wasabi caviar
Salmone affumicato e marinato / créma di avocado / blinis al sesamo / wasabi caviale
Suppen / Soups / Zuppe
Consomme / Frittaten oder Grießnockerl oder leberknödel (A,C,G,H)
4.50Consommé with semolina dumpling or crepe slices or liver dumpling /
Brodo di manzo con gnocchi die semolino, frittatine o gnocchetto di fegato
Alt Wiener Erdäpfelsuppe (A,L)
4.90Traditonal Viennese cream of potatoes/ Ministra di palate
Daily Specials
Dienstag/ Tuesday
16.90Wiener Schnitzel vom Kalb mit Erdäpfel-Vogerlsalat/ Classic veal 'Wiener Schnitzel' with potato field salad (A,C)
Mittwoch/ Wednesday
15.80Geschmorrtes Schulterscherzl mit Lauchpüree und glaciertes Wurzelwekgemüse/ Braised beef with leek puree and glaced vegetables (A,G,L)
Donnerstag/ Thursday
15.90Stelze vom Jungschwein mit Wein-Kraut/ Roast pig leg with cabbage (A,H)
Freitag/ Friday
17.90Saibiling in Kräuterkruste mit Pilzrisotto/ Pan roasted filet of char with herb crust and mushroom risotto (A,C,G)
Beilagen / side orders / Contorni
Petersilkartoffeln / Bratkartoffeln / Saisongemüse / Pommes frites / Reis / Serviettenknödel / Erdäpfelsalat (A,C,G,H)
3.80Parsley potates, fried potatoes, seasonal vegetables, french fries, rice, dumpling slices, potato-salad
Patate con prezzemolo, patate fritte, verdure della stagione, patatine fritte, riso, candederli di pane, insalata di patate
Hauptspeisen / Main dishes / Piatto principale
Wiener Schnitzel vom Kalb / Erdäpfel-Vogerlsalat (A,C)
19.90Classic veal « Wiener Schnitzel » with potato-field salad /
« Wiener Schnitzel » Scaloppa di vitello impanata con patate e insalata di soncino e patate
Wiener Tafelspitz / Röstkartoffel / Schnittlauch-sauce / Apfelkren (A,C,G,H,L,M)
20.90Boiled beef Viennese style / Bollito di manzo
Zwiebelrostbraten / mit Bratkartoffeln (A,L,H)
18.90Slice of sirloin with fried potatoes / Lombata di manzo con arrostite patate
Maishendl Supreme / Bandnudelnd/ Jungkarotten (A,G)
17,50Corn-fed chicken breast with noodles and carrotes / petto di pollo con pasta con carotte
Stelze vom Jungschwein / Wein-Kraut (A,H)
17.90Roast pig leg with cabbage / Zampetto di porchetta con krauti
Gulasch vom Rind / Serviettenknödel (A,C,G,H)
17.90Beef goulash with dumpling slices / goulash die manzo con canederli
Lammkrone / Ratatouille (A,L)
21.90Roasted lamb chops with ratatouille / Costoletta d’agnello con ratatouille
Kasnudeln / Lavendelbutter / grüner Salat (A,G)
16.20Stuffed Austrian ravioli with green salad / Austrian Ravioli ripieni e insalata verde
Rote Rüben Risotto / Jungspinat (vegan)
16.20Beets risotto / baby spinach (vegan)
Fisch / Fish / Pesce
Saibling in Kräuterkruste / Pilzrisotto (A,C,G)
22.90Pan roasted filet of char with herb crust and mushroom risotto/ Filetto di salmerino con crosta d'erba con risotto funghi
Desserts / Sweet / Dolci
Kaiserschmarren / Zwetschkenröster (A,C,G)
8.90Famous homemade Kaiserschmarren / Frittata dolce fatta in casa
Eismarillenknödel / Marillenlikör (C,G)
6.70Homemade Apricot ice cream dumpling/Canederli di gelato alla vaniglia con albicocca
Sachertorte / Schlagobers (A,C,G)
5.80Homemade Sacher cake / Torta Sache
Apfelstrudel / Schlagobers (A,G)
5.90Homemade Applestrudel /Strudel di mela