Menu

Vorspeisen / Starters / Antipasti

Entenbrust geräuchert / Macadamia-Apfel salat (G,L,H)

11.70
Smoked duck breast / Petto d’anatra affumicata

Beef Tartare / Süßkartoffel / Wachtelei (A,C,D,M)

11.60
Classic steak tartare / tartara di manzo

Gebeizter und Geräucherter Lachs / Guacamole / Sesam Blinis / Wasabi Kaviar (C,D,G,N)

11.90
Smoked and graved salmon / avocado cream / sésame blinis / wasabi caviar Salmone affumicato e marinato / créma di avocado / blinis al sesamo / wasabi caviale

Suppen / Soups / Zuppe

Consomme / Frittaten oder Grießnockerl oder leberknödel (A,C,G,H)

4.50
Consommé with semolina dumpling or crepe slices or liver dumpling / Brodo di manzo con gnocchi die semolino, frittatine o gnocchetto di fegato

Alt Wiener Erdäpfelsuppe (A,L)

4.90
Traditonal Viennese cream of potatoes/ Ministra di palate

Daily Specials

Dienstag/ Tuesday

16.90
Wiener Schnitzel vom Kalb mit Erdäpfel-Vogerlsalat/ Classic veal 'Wiener Schnitzel' with potato field salad (A,C)

Mittwoch/ Wednesday

15.80
Geschmorrtes Schulterscherzl mit Lauchpüree und glaciertes Wurzelwekgemüse/ Braised beef with leek puree and glaced vegetables (A,G,L)

Donnerstag/ Thursday

15.90
Stelze vom Jungschwein mit Wein-Kraut/ Roast pig leg with cabbage (A,H)

Freitag/ Friday

17.90
Saibiling in Kräuterkruste mit Pilzrisotto/ Pan roasted filet of char with herb crust and mushroom risotto (A,C,G)

Beilagen / side orders / Contorni

Petersilkartoffeln / Bratkartoffeln / Saisongemüse / Pommes frites / Reis / Serviettenknödel / Erdäpfelsalat (A,C,G,H)

3.80
Parsley potates, fried potatoes, seasonal vegetables, french fries, rice, dumpling slices, potato-salad Patate con prezzemolo, patate fritte, verdure della stagione, patatine fritte, riso, candederli di pane, insalata di patate

Hauptspeisen / Main dishes / Piatto principale

Wiener Schnitzel vom Kalb / Erdäpfel-Vogerlsalat (A,C)

19.90
Classic veal « Wiener Schnitzel » with potato-field salad / « Wiener Schnitzel » Scaloppa di vitello impanata con patate e insalata di soncino e patate

Wiener Tafelspitz / Röstkartoffel / Schnittlauch-sauce / Apfelkren (A,C,G,H,L,M)

20.90
Boiled beef Viennese style / Bollito di manzo

Zwiebelrostbraten / mit Bratkartoffeln (A,L,H)

18.90
Slice of sirloin with fried potatoes / Lombata di manzo con arrostite patate

Maishendl Supreme / Bandnudelnd/ Jungkarotten (A,G)

17,50
Corn-fed chicken breast with noodles and carrotes / petto di pollo con pasta con carotte

Stelze vom Jungschwein / Wein-Kraut (A,H)

17.90
Roast pig leg with cabbage / Zampetto di porchetta con krauti

Gulasch vom Rind / Serviettenknödel (A,C,G,H)

17.90
Beef goulash with dumpling slices / goulash die manzo con canederli

Lammkrone / Ratatouille (A,L)

21.90
Roasted lamb chops with ratatouille / Costoletta d’agnello con ratatouille

Kasnudeln / Lavendelbutter / grüner Salat (A,G)

16.20
Stuffed Austrian ravioli with green salad / Austrian Ravioli ripieni e insalata verde

Rote Rüben Risotto / Jungspinat (vegan)

16.20
Beets risotto / baby spinach (vegan)

Fisch / Fish / Pesce

Saibling in Kräuterkruste / Pilzrisotto (A,C,G)

22.90
Pan roasted filet of char with herb crust and mushroom risotto/ Filetto di salmerino con crosta d'erba con risotto funghi

Desserts / Sweet / Dolci

Kaiserschmarren / Zwetschkenröster (A,C,G)

8.90
Famous homemade Kaiserschmarren / Frittata dolce fatta in casa

Eismarillenknödel / Marillenlikör (C,G)

6.70
Homemade Apricot ice cream dumpling/Canederli di gelato alla vaniglia con albicocca

Sachertorte / Schlagobers (A,C,G)

5.80
Homemade Sacher cake / Torta Sache

Apfelstrudel / Schlagobers (A,G)

5.90
Homemade Applestrudel /Strudel di mela